GRATIS Zonnebrandcrème op 100+ Locaties in Nederland
geplaatst/bijgewerkt 3 juli 2024

Het Zilveren Kruis heeft inmiddels meer dan 100 vaste locaties door heel Nederland zonnebrandpalen (smeerpalen) geplaatst waar je je gratis kan insmeren met zonnebrandcrème SPF 30. Ook worden er op diverse festivals mobiele smeerfietsen ingezet, dat is een bakfiets met daarin een zonnebrandpaal (smeerpaal).

Lees via deze link meer over de gratis zonnebrandcrème bij zonnebrandpalen en smeerfietsen, waar je ze exact kan vinden en wat de voordelen zijn van insmeren

Je vindt de palen en fietsen voornamelijk aan de kust, maar ook bij recreatiegebieden, sportverenigingen en op festivals. Op plaatsen waar je in de zon bent, maar ook op plaatsen waarbij je misschien niet zo snel denkt aan insmeren. Bij de vaste smeerpalen kan iedereen zich de hele zomer gratis insmeren.

Ook diverse gemeenten en andere instanties zoals het KWF en Natuurmonumenten plaatsen inmiddels smeerpalen, deze zijn helaas minder goed in kaart te brengen. Maar het kan dus zeker lonen op een zonnige dag de omgeving in de gaten te houden. Wie weet staat er bij jou inmiddels ook een smeerpaal in de buurt.

2 Reacties

  1. Zeer goed initiatief dit. Volgens mij doen ook andere bedrijven/instellingen een soortgelijk iets, misschien ook handig om dit uit te zoeken en te vermelden op jullie site. Dan blijft het overzicht compleet.

    Antwoord
    • Gaan we doen!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!

 

Schrijf je in en win een Pathe voucher t.w.v. €20