GRATIS Zonnebrandcrème op Diverse Locaties
geplaatst/bijgewerkt 10 juli 2023

Het ZIlveren Kruis heeft op ongeveer 80 verschillende locaties door heel Nederland zonnebrandpalen en smeerfietsen geplaatst waar je je gratis kan insmeren met zonnebrandcrème SPF 30.

Lees via deze link meer over de gratis zonnebrandcrème bij zonnebrandpalen en smeerfietsen, waar je ze exact kan vinden en wat de voordelen zijn van insmeren

Je vindt de palen en fietsen voornamelijk aan de kust, maar ook bij recreatiegebieden, sportverenigingen en op festivals. Op plaatsen waar je in de zon bent, maar ook op plaatsen waarbij je misschien niet zo snel denkt aan insmeren. Bij de vaste smeerpalen kan iedereen zich de hele zomer gratis insmeren.

2 Reacties

  1. Zeer goed initiatief dit. Volgens mij doen ook andere bedrijven/instellingen een soortgelijk iets, misschien ook handig om dit uit te zoeken en te vermelden op jullie site. Dan blijft het overzicht compleet.

    Antwoord
    • Gaan we doen!

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!