NGGT: Hands Off My Chocolate Vegan Karamel Zeezout
geplaatst/bijgewerkt 15 september 2021

Deze actie is weer opnieuw gestart!
Koop en probeer de nieuwe Hands Off My Chocolate Vegan Karamel Zeezout chocoladereep, wanneer je dit toch niet de allerlekkerste chocoladereep vindt die je ooit hebt geproefd mag je het aankoopbedrag volledig laten terugstorten op je bankrekening. Deze vegan chocoladereep is gemaakt met behulp van rijstmelk in plaats van koemelk. Je vindt de repen bij o.a. AH, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders,  JUMBO, Spar, en Vomar. De actie loopt van 6 september tot 3 oktober 2021

Vraag via deze link het aankoopbedrag van een reep Hands Off My Chocolate Vegan Karamel Zeezout terug

2 Reacties

  1. Dit was al veel eerder actief. Ik vind het verwarrend als dit opnieuw na een langere periode geplaatst wordt. Mag het nog een keer? Had ik al meegedaan met deze actie? Dus wat mij betreft: geen herhalingen.

    Antwoord
    • Beste A. Janssen, bij de actievoorwaarden staat dat deze actie loopt van 21 juni tot 11 juli 2021. Het betreft hier dus op zijn minst een opnieuw gestarte actie, het zou heel raar zijn als wij die niet zouden plaatsen. Als u eerder hebt meegedaan kan u dus beter contact opnemen met Hands Off of u weer opnieuw mee mag doen, in plaats van hier verkondigen dat u de actie liever niet ziet. Een heleboel andere mensen zouden dan een leuke actie mislopen.

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!