WIN een Moment Voor Jezelf

NESCAFÉ Gold organiseert een winactie waarbij ze gratis 225 prijzen weggeven. Je mag zelf kiezen voor welke prijs je mee wilt doen, namelijk een overnachting (25x ter waarde van 200€), een Diner (50x ter waarde van 90€), of een Wellness (150x ter waarde van 50€). Meedoen met de winactie houdt in dat je je moet inschrijven voor de nieuwsbrief en kan tot uiterlijk 17 juli 2022.

Doe via deze link mee aan de NESCAFÉ Gold winactie

Een bericht op WIN een Moment Voor Jezelf

  • Het lijkt me fantastisch om deze prijs te winnen omdat door mijn handicap niet veel mogelijkheden zijn om bijzondere dingen te doen

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën