WIN een Vakantie t.w.v. €2000

Zoek de 3 verschillen en win een vakantie t.w.v. €2000 in een Oostenrijkse villa. Je zit verder nergens aan vast en je wint altijd een Leescadeau t.w.v. €9,99 waarmee je gratis tijdschriften kan proberen. De drie verschillen zijn, de hond, de vogel en de bladeren bovenin.

Doe via deze link mee aan de winactie

3 berichten op WIN een Vakantie t.w.v. €2000

 • Wauw tegek een vakantie in een schitterende Oostenrijkse Villa in Oostenrijk dat klinkt helemaal tegek, toch nog een vakantie voor een gezin dat anders niet op vakantie had ge-kunt van wegen trammelant met de belasting dienst toslagen affair, dat zou een hemels cadeau zijn voor dit jaar !!! Kinderen we mogen allenmaal alsnog even op vakantieeeee !!!

  • Wij zijn 65 + en ik ben mindervalide,dus met vakantie gaan is extra moeilijk
   .

  • Wij zijn 65 plussers en oosten rijk hebben we wel in onze jonge jaren bezocht,lijkt ons nu ook een mooie ervaring.
   .

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën